Käyttöehdot

Tilaaminen

Verkkokurssi tilataan 10kuunkiertoa.fi -verkkokaupasta osoitteessa 10kuunkiertoa.fi. Myyjänä toimii Gaiariina (y-tunnus 2722224-4). Kurssiemme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan Suomen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilaamisen yhteydessä asiakkaalle perustetaan tili 10kuunkiertoa.fi-palveluun. Tili on pakollinen, sillä sen avulla mahdollistetaan pääsy verkkokursseille. Asiakas tallentaa tilauksen yhteydessä itsestään etunimen, sukunimen ja sähköpostiosoitteen. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus kurssien tilaamiseen ja käymiseen.

Toimittaminen

Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostin, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja linkin, jonka avulla asiakas voi asettaa itselleen salasanan. Tunnuksen ja salasanan avulla asiakas voi kirjautua sivustolle ja pääsee käsiksi kurssimateriaaleihin. Mikäli asiakas ei saa tätä sähköpostia, esimerkiksi teknisen virheen tai roskapostisuodattimen vuoksi, hän voi lähettää sähköpostin osoitteeseen infogaiariina@gmail.com , niin hän saa uuden salasanan sähköpostiinsa.

Maksutavat

Palvelun maksutapoina toimivat yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Klarna osamaksupalvelu, josta voit valita “maksa 30 päivän päästä-laskun” tai osamaksun pienemmissä erissä Klarnan ehtojen ja kulujen mukaisesti. Maksun välittäjänä toimii Woopayments (Stripe).

Asiakkaalla on mahdollisuus hankkia tuotteet myös sähköpostilaskulla lähettämällä tilaussähköposti osoitteeseen infogaiariina@gmail.com

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus ostamiinsa tuotteisiin. Palautusta varten asiakkaan tulee lähettää sähköpostia osoitteeseen infogaiariina@gmail.com

Tietosuoja

Tilaamalla tuotteita 10kuunkiertoa.fi:stä asiakas suostuu siihen, että myyjä käsittelee ja tallentaa hänen henkilötietojaan tietosuojaselosteen mukaisesti.