10kuunkiertoa.fi kumppanuusohjelman käyttöehdot

Sopimus

Rekisteröitymällä 10kuunkiertoa.fi:n kumppanuusohjelmaan (“Ohjelma”) hyväksyt seuraavat ehdot (“Palveluehdot”).

10kuunkiertoa.fi pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa Palveluehtoja ajoittain ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki uudet ominaisuudet, jotka laajentavat tai parantavat nykyistä ohjelmaa, mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaisu, ovat käyttöehtojen alaisia. Ohjelman käytön jatkaminen tällaisten muutosten jälkeen merkitsee suostumustasi tällaisiin muutoksiin.

Minkä tahansa alla olevan ehdon rikkominen johtaa tilisi sulkemiseen ja kaikkien rikkomisen aikana ansaittujen maksamattomien kumppanipalkkioiden menettämiseen. Sitoudut käyttämään kumppanuusohjelmaa omalla vastuullasi.
Tilin ehdot

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias voidaksesi osallistua tähän ohjelmaan.
Sinun on oltava ihminen. "Bottien" tai muiden automaattisten menetelmien avulla rekisteröidyt tilit eivät ole sallittuja.
Sinun on annettava virallinen koko nimesi, voimassa oleva sähköpostiosoitteesi ja kaikki muut pyydetyt tiedot rekisteröitymisprosessin suorittamiseksi.
Kirjautumistunnusta voi käyttää vain yksi henkilö - useamman henkilön yhteinen kirjautumistunnus ei ole sallittu.
Olet vastuussa tilisi ja salasanasi turvallisuudesta. 10kuunkiertoa.fi ei voi eikä ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että et noudata tätä sääntöä. Olet vastuussa kaikesta julkaistusta Sisällöstä ja kaikesta tililläsi tapahtuvasta toiminnasta.
Yksi henkilö tai oikeushenkilö ei voi ylläpitää useampaa kuin yhtä tiliä.
Et saa käyttää kumppanuusohjelmaa mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen. Palvelua käyttäessäsi et saa rikkoa mitään lainkäyttöalueellasi voimassa olevia lakeja (mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslakeihin). Et saa käyttää Kumppanuusohjelmaa ansaitaksesi rahaa omilla 10kuunkiertoa.fi-tuotetileilläsi.

Linkit/grafiikat sivustollasi, sähköposteissasi tai muussa viestinnässäsi.
Kun olet rekisteröitynyt kumppanuusohjelmaan, sinulle annetaan yksilöllinen kumppanuuskoodi. Sinulla on lupa sijoittaa linkkejä, bannereita tai muuta grafiikkaa, jonka annamme kumppanuuskoodisi kanssa sivustollesi, sähköposteihisi tai muuhun viestintään. Toimitamme sinulle ohjeet ja linkkityylit, joita voit käyttää 10kuunkiertoa.fi-sivuston linkittämisessä. 
Tarkan seurannan, raportoinnin ja suosittelupalkkioiden kertymisen mahdollistamiseksi annamme sinulle erityiset linkkimuodot, joita on käytettävä kaikissa sivustosi ja 10kuunkiertoa.fi-sivuston välisissä linkeissä. Sinun on varmistettava, että jokainen sivustosi ja 10kuunkiertoa.fi:n välinen linkki käyttää asianmukaisesti näitä erityisiä linkkimuotoja. Sivustollesi tämän Sopimuksen mukaisesti sijoitettuja linkkejä 10kuunkiertoa.fi-sivustolle, joissa käytetään asianmukaisesti tällaisia erityisiä linkkimuotoja, kutsutaan "Erityislinkeiksi". Ansaitset suosittelupalkkioita vain 10kuunkiertoa.fi-tuotteen myynnistä, joka tapahtuu suoraan Erikoislinkkien kautta; emme ole vastuussa sinulle siitä, että sinä tai joku suosittelemasi henkilö ei käytä Erikoislinkkejä tai kirjoittaa kumppanuuskoodisi väärin, mukaan lukien siinä määrin, että tällainen epäonnistuminen voi johtaa sellaisten määrien pienentämiseen, jotka sinulle muutoin maksettaisiin tämän Sopimuksen mukaisesti. Kumppanilinkkien tulee osoittaa mainostettavan tuotteen sivulle.

Suosittelupalkkiot ja maksaminen
Jotta tuotteen myynnistä voidaan ansaita suosittelupalkkio, asiakkaan on napsautettava sivustollasi, sähköpostissa tai muussa viestinnässä osoitteeseen https://10kuunkiertoa.fi johtavaa erikoislinkkiä ja tehtävä tuotteen tilaus kyseisen istunnon aikana. Maksamme provisiot vain sellaisista linkeistä, joita järjestelmämme seuraavat ja raportoivat automaattisesti. Emme maksa palkkioita, jos joku sanoo ostaneensa tai joku sanoo syöttäneensä suosittelukoodin, jos järjestelmämme ei ole seurannut sitä. Voimme maksaa palkkioita vain asianmukaisesti muotoiltujen erikoislinkkien kautta syntyneistä liiketoimista, joita järjestelmämme ovat automaattisesti seuranneet.

Pidätämme oikeuden hylätä palkkiot, jotka on ansaittu vilpillisillä, laittomilla tai liian aggressiivisilla, kyseenalaisilla myynti- tai markkinointimenetelmillä.
Maksut alkavat vasta, kun olet ansainnut yli 20 euroa affiliate-tuloja. Jos kumppanitilisi ei koskaan ylitä 20 euron rajaa, provisiojasi ei toteuteta tai makseta. Olemme vastuussa vain sellaisten tilien maksamisesta, jotka ovat ylittäneet 20 euron rajan. 
Suosittelupalkkiot maksetaan rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamallesi tilille jokaisen kuukauden alussa, jos suosittelupalkkioita on kertynyt yli 20 euroa. Jos palkkioita on kertynyt vähemmän kuin 20 euroa, palkkiosummat siirtyvät seuraavan kuukauden saldoon. Vastaat itse suosittelupalkkioihin liittyvien verojen ja muiden lakisääteisten maksujen maksamisesta ja käytäntöönpanosta. 

Tunnistautuminen 10kuunkiertoa.fi-kumppaniksi
Et saa julkaista mitään lehdistötiedotetta, joka liittyy tähän sopimukseen tai osallistumiseesi ohjelmaan; tällainen toiminta voi johtaa ohjelmasta erottamiseen. Lisäksi et saa millään tavalla vääristellä tai kaunistella meidän ja sinun välistä suhdetta, sanoa, että kehität tuotteitamme, sanoa olevasi osa 10kuunkiertoa.fi:tä tai ilmaista tai antaa ymmärtää mitään suhdetta tai sidonnaisuutta meidän ja sinun tai minkä tahansa muun henkilön tai yhteisön välillä, paitsi jos tämä sopimus nimenomaisesti sallii sen (mukaan lukien ilmaisemalla tai antamalla ymmärtää, että tuemme, sponsoroimme, suosittelemme tai lahjoitamme rahaa hyväntekeväisyyteen tai muuhun tarkoitukseen). Et saa ostaa tuotteita kumppanilinkkien kautta omaan käyttöösi. Tällaiset ostot voivat johtaa (oman harkintamme mukaan) suosittelupalkkioiden pidättämiseen ja/tai tämän sopimuksen irtisanomiseen.

Asiakkaan määritelmä
Asiakkaat, jotka ostavat tuotteita tämän ohjelman kautta, katsotaan asiakkaiksemme. Näin ollen kaikkia asiakastilauksia, asiakaspalvelua ja tuotemyyntiä koskevia sääntöjämme, käytäntöjämme ja toimintatapojamme sovelletaan näihin asiakkaisiin. Voimme muuttaa käytäntöjämme ja toimintatapojamme milloin tahansa. Määritämme esimerkiksi tämän ohjelman puitteissa myydyistä tuotteista veloitettavat hinnat omien hinnoittelukäytäntöjemme mukaisesti. Tuotteiden hinnat ja saatavuus voivat vaihdella ajoittain. Koska hinnanmuutokset voivat vaikuttaa tuotteisiin, jotka olet listannut sivustollesi, sinun ei pitäisi näyttää tuotehintoja sivustollasi. Käytämme kaupallisesti kohtuullisia keinoja esittääksemme tarkat tiedot, mutta emme voi taata minkään tietyn tuotteen saatavuutta tai hintaa.

Sinun velvollisuutesi
Olet yksin vastuussa sivustosi kehittämisestä, toiminnasta ja ylläpidosta sekä kaikesta sivustollasi olevasta materiaalista. Olet esimerkiksi yksin vastuussa seuraavista:
- Sivustosi ja kaikkien siihen liittyvien laitteiden teknisestä toiminnasta.
- sen varmistamisesta, että erikoislinkkien näyttäminen sivustollasi ei riko mitään sinun ja kolmannen osapuolen välisiä sopimuksia (mukaan lukien rajoituksetta kaikki rajoitukset tai vaatimukset, jotka sivustoa ylläpitävä kolmas osapuoli on asettanut sinulle).
- sivustollasi julkaistujen aineistojen tarkkuus, totuus ja asianmukaisuus (mukaan lukien muun muassa kaikki tuotteisiin liittyvät aineistot ja kaikki tiedot, jotka sisällytät erikoislinkkeihin tai yhdistät niihin).
- sen varmistaminen, että sivustollasi julkaistut materiaalit eivät loukkaa tai loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia (mukaan lukien esimerkiksi tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyyden suoja tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet).
- Sen varmistaminen, että sivustollasi julkaistut materiaalit eivät ole herjaavia tai muuten laittomia.
- Varmistat, että sivustollasi kerrotaan tarkasti ja riittävästi joko tietosuojakäytännössä tai muulla tavoin, miten keräät, käytät, säilytät ja luovutat kävijöiltä kerättyjä tietoja, mukaan luettuna tarvittaessa se, että kolmannet osapuolet (mainostajat mukaan luettuina) voivat tarjota sisältöä ja/tai mainoksia ja kerätä tietoja suoraan kävijöiltä sekä sijoittaa evästeitä kävijöiden selaimiin tai tunnistaa ne.

Lakien noudattaminen
Edellytyksenä ohjelmaan osallistumisellesi sitoudut siihen, että ohjelmaan osallistuessasi noudatat kaikkia lakeja, asetuksia, sääntöjä, määräyksiä, lisenssejä, lupia, tuomioita, päätöksiä tai muita vaatimuksia, jotka on antanut mikä tahansa viranomainen, jolla on lainkäyttövalta sinuun nähden, riippumatta siitä, ovatko nämä lait jne. nyt voimassa vai tulevatko ne myöhemmin voimaan sinä aikana, kun olet ohjelman osallistuja. Rajoittamatta edellä mainittua velvoitetta, suostut siihen, että ohjelmaan osallistumisen ehtona noudatat kaikkia sovellettavia lakeja jotka koskevat markkinointisähköpostia.

Sopimuksen ja ohjelman voimassaoloaika
Tämän sopimuksen voimassaoloaika alkaa, kun hyväksymme ohjelmahakemuksesi, ja päättyy, kun jompikumpi osapuolista irtisanoo sen. Joko sinä tai me voimme irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa, perustellusti tai ilman syytä, antamalla toiselle osapuolelle kirjallisen irtisanomisilmoituksen. Kun tämä sopimus irtisanotaan mistä tahansa syystä, sinun on välittömästi lopetettava tämän sopimuksen käyttö ja poistettava sivustoltasi kaikki linkit osoitteeseen 10kuunkiertoa.fi, kaikki tavaramerkkimme ja logomme sekä kaikki muu materiaali, jonka olemme toimittaneet sinulle tämän sopimuksen mukaisesti tai ohjelman yhteydessä. 10kuunkiertoa.fi pidättää oikeuden lopettaa ohjelman milloin tahansa. Ohjelman päättyessä 10kuunkiertoa.fi maksaa kaikki maksamattomat ansiot, joita on kertynyt yli 20 euroa.

Lopettaminen
10kuunkiertoa.fi:llä on oikeus oman harkintansa mukaan milloin tahansa ja mistä tahansa syystä keskeyttää tai lopettaa tilisi ja kieltää kaiken nykyisen tai tulevan Ohjelman tai minkä tahansa muun 10kuunkiertoa.fi-palvelun käyttö. Palvelun irtisanominen johtaa tilisi tai tiliäsi koskevan pääsysi deaktivointiin tai poistamiseen sekä kaikkien tililläsi olevien mahdollisten tai maksettavien palkkioiden menettämiseen ja niistä luopumiseen, jos ne on ansaittu vilpillisillä, laittomilla tai liian aggressiivisilla, kyseenalaisilla myynti- tai markkinointimenetelmillä. 10kuunkiertoa.fi pidättää oikeuden kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Osapuolten suhde
Sinä ja me olemme itsenäisiä toimeksisaajia, eikä mikään tässä sopimuksessa luo osapuolten välille mitään kumppanuutta, yhteisyritystä, agentuuria, franchising-, myyntiedustaja- tai työsuhdetta. Sinulla ei ole valtuuksia tehdä tai hyväksyä mitään tarjouksia tai esityksiä puolestamme. Et saa tehdä sivustollasi tai muulla tavoin mitään sellaista väitettä, joka olisi kohtuudella ristiriidassa tämän sopimuksen kanssa.

Vastuun rajoitukset
Emme ole vastuussa epäsuorista, erityisistä tai välillisistä vahingoista (tai tulojen, voittojen tai tietojen menetyksestä), jotka liittyvät tähän Sopimukseen tai Ohjelmaan, vaikka meille olisi ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Lisäksi tähän Sopimukseen ja Ohjelmaan liittyvä kokonaisvastuumme ei ylitä sinulle tämän Sopimuksen nojalla maksettujen tai maksettavien suosittelupalkkioiden kokonaismäärää.

Vastuuvapauslausekkeet
Emme anna mitään nimenomaisia tai epäsuoria takuita tai vakuutuksia Ohjelman tai Ohjelman kautta myytävien tuotteiden osalta (mukaan lukien rajoituksetta soveltuvuutta, myyntikelpoisuutta, loukkaamattomuutta koskevat takuut, tai mahdolliset epäsuorat takuut, jotka johtuvat suorituksen kulusta, kaupankäynnistä tai kaupallisesta käytöstä). Emme myöskään takaa, että 10kuunkiertoa.fi:n toiminta on keskeytyksetöntä tai virheetöntä, emmekä ole vastuussa keskeytysten tai virheiden seurauksista.

Riippumaton tutkimus
VAHVISTAT LUKENEESI TÄMÄN SOPIMUKSEN JA HYVÄKSYVÄSI KAIKKI SEN EHDOT. OLET ARVIOINUT ITSENÄISESTI OHJELMAAN OSALLISTUMISEN HYÖDYLLISYYDEN ETKÄ LUOTA MIHINKÄÄN MUUHUN KUIN TÄSSÄ SOPIMUKSESSA ESITETTYYN VAKUUTUKSEEN, TAKUUSEEN TAI LAUSUMAAN.

Välimiesmenettely
Ensisijaisesti mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisesti. Tarvittaessa erimielisyydet ratkaistaan kolmannen, puolueettoman osapuolen avulla soveltaen Suomen lakia. 

Muuta
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen valtion lakeja. Et voi siirtää tätä sopimusta lain nojalla tai muutoin ilman meidän etukäteen antamaamme kirjallista suostumusta. Tätä rajoitusta lukuun ottamatta tämä sopimus sitoo osapuolia ja heidän seuraajiaan ja siirronsaajiaan, ja se on täytäntöönpanokelpoinen näitä osapuolia ja heidän seuraajiaan ja siirronsaajiaan kohtaan. Se, että emme vaadi sinua noudattamaan tiukasti mitään tämän sopimuksen ehtoa, ei merkitse luopumista oikeudestamme panna kyseinen ehto tai jokin muu tämän sopimuksen ehto myöhemmin täytäntöön.


10kuunkiertoa.fi:n laiminlyönti käyttää tai panna täytäntöön Palveluehtojen mitä tahansa oikeutta tai määräystä ei merkitse tällaisesta oikeudesta tai määräyksestä luopumista. Palveluehdot muodostavat koko sopimuksen sinun ja 10kuunkiertoa.fi:n välillä, ja ne ohjaavat palvelun käyttöäsi ja syrjäyttävät kaikki aiemmat sopimukset sinun ja 10kuunkiertoa.fi:n välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat versiot palveluehdoista).